Skip Sidebar

Over ons

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen ...

Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
Deel
Vrijwilliger Biebcafé Koek en Boek

Vrijwilliger Biebcafé Koek en Boek

Structureel werk · 4–8 uur/week
Bibliotheek Keizerslanden In Graaf Florishof, Graaf Florisstraat 3, Deventer, Overijssel 7415 DC, Nederland
Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
de Bibliotheek Deventer
#66277
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/de-Bibliotheek-Deventer/activiteiten/Vrijwilliger-Biebcafe-Koek-en-Boek/66277 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je verwelkomt onze gasten en zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen. Je verzorgt warme en koude dranken en maakt eenvoudige broodjes klaar.

Uitgebreide omschrijving

Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk? Vind je het leuk om in de horeca te werken en maak je het mensen graag naar hun zin? Ben je gastvrij, behulpzaam en houd je van aanpakken? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Hoe ziet de functie er in de praktijk uit?

Koek en Boek is het café van de Bibliotheek Keizerslanden waar iedereen een ontspannen en gastvrije plek kan vinden. Om gezellig te kletsen of om rustig een boek of krant te lezen. Onder het genot van een kop koffie, een frisje en iets lekkers. Als vrijwillig medewerker Koek en Boek verwelkom je onze gasten en zorg je ervoor dat zij zich thuis voelen. Je verzorgt warme en koude dranken en maakt eenvoudige broodjes klaar. Als het rustig is in het café help je de medewerker in de Bibliotheek met het opruimen van boeken en help je bezoekers bij vragen over de zelfservice-apparatuur of andere vragen. 

Jij:

  • Bent minimaal 4 uur per week beschikbaar, soms ook tijdens extra activiteiten in de Bibliotheek
  • Vindt het leuk om het onze gasten naar hun zin te maken 
  • Werkt netjes en hygiënisch in de keuken 
  • Helpt mee in de Bibliotheek op de momenten dat het rustig is in het café

Wat vragen wij?

  • Je bent enthousiast en gastvrij 
  • Je kunt overweg met keukenapparatuur 
  • Je kunt zelfstandig werken 
  • Je bent flexibel en servicegericht 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende vrijwilligersfunctie in een inspirerende omgeving 
  • Begeleiding en persoonlijke aandacht
  • Gratis lidmaatschap van de Bibliotheek Deventer 
  • Een goede plek om werkervaring op te doen 

Waar ga je werken?

Iedereen is welkom in de Bibliotheek Deventer, of je nu in de stad woont of in één van de dorpen eromheen. Of je lid bent of niet, je kunt in al onze vestigingen terecht.   

De Bibliotheek is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Maar je kunt zoveel meer met ons en bij ons. We zijn een plek om alleen of met anderen tot rust komen, studeren of zelf activiteiten organiseren. We willen een community library worden en jij kunt daar deel van uitmaken.  

Met de Athenaeumbibliotheek en Kunstcircuit als onderdeel van onze organisatie hebben we een groot aanbod en veel kennis op het gebied van taal, kennis en informatie, cultuureducatie en -participatie en boekenerfgoed.     

Wij geloven dat de samenstelling van ons medewerkersbestand zoveel mogelijk een afspiegeling moet zijn van de samenleving waarvoor en waarmee we werken. Verschillen verrijken en helpen om onze doelen te bereiken. We werken hard aan het brengen van diversiteit in onze teams en streven naar een steeds inclusievere (werk)omgeving voor medewerkers, bezoekers en inwoners.  

Ons werk is mensenwerk waarbij integer handelen heel belangrijk is. Daarom vragen we van nieuwe collega’s een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Laten we kennismaken!

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Judith Tool via [email protected].  

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > de Bibliotheek Deventer > Vrijwilliger Biebcafé Koek en Boek

Over de Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen. De Bibliotheek is een plek om te ontspannen, te ontmoeten, maar ook om zelf iets te organiseren. En er is meer. We zijn ook een plek waar je je kunt ontwikkelen. Waar je om ondersteuning kunt vragen, zodat je mee kunt (blijven) doen.

De wereld verandert snel. De Bibliotheek is en blijft plek waar je hulp en antwoorden vindt. Online en in onze vestigingen. Waar we aandacht hebben voor jouw vragen en jouw verhaal. Maar ook waar je zelf een bijdrage kunt leveren door je kennis, talenten of ideeën met anderen te delen. We zijn een laagdrempelige en gastvrije plek. We zijn jouw Bibliotheek.