Kom je op zaterdag ons winkel team versterken?

Kom je op zaterdag ons winkel team versterken?

Structureel werk · 4–6 uur/week
Keizerstraat 4, 7411 HG Deventer, Nederland
Gastheer/vrouwWinkel
WelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Resharestore Deventer
#64285
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Resharestore-Deventer/activiteiten/Kom-je-op-zaterdag-ons-winkel-team-versterken/64285 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die ons op de gezellige zaterdagen willen helpen in onze duurzame en sociale winkel van 14;00-17;00 uur. Ook 1x per 14dagen is mogelijk

Uitgebreide omschrijving

Kom jij op zaterdag ons gezellige team in de winkel versterken? Een winkel waar mensen komen voor een bakkie koffie, luisterend oor en natuurlijk de mooiste tweedehands kleding en vintage.


De zaterdagen zijn drukke dagen dus je moet van aanpakken houden, en tegen gezellige drukte kunnen. Je werkzaamheden zijn heel divers zoals; kleding netjes hangen, klanten helpen en adviseren, kassa draaien, af en toe een etalage veranderen en huishoudelijke taakjes zoals de vloer vegen , afwas etc.


Wil jij een paar uurtjes inzetten op zaterdag voor een goed doel (de opbrengst van onze winkel gaat naar het Leger des Heils) reageer dan via deze advertentie of kom langs in onze winkel.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Resharestore Deventer

Wij zijn een Tweede hands en vintage kledingwinkel onder de vlag van Het Leger Des Heils/Reshare. Ons team bestaat voor het grootste gedeelte uit vrijwilligers en werkervaringstrajecten. Het is een dynamische omgeving waar het belang van menselijk contact en duurzaamheid centraal staan.