Gezocht: wandelaar met mensenkennis! (25 - 45 jaar)

Gezocht: wandelaar met mensenkennis! (25 - 45 jaar)

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 21 sep 2024
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenSociaal contactBuiten
Buurt & omgevingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas Deventer en Voorst
#84422
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Humanitas-afdeling-Deventer/activiteiten/Gezocht-wandelaar-met-mensenkennis-25---45-jaar/84422 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een sociale wandelaar die 1x per 2 weken de wandelgroep van Humanitas Verbindt (doelgroep 25 - 45 jaar) wil begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

Over ons

Humanitas Deventer-Voorst bestaat uit allemaal mensen die  -net als jij – geloven in de kracht van hulp van mens tot mens. Samen maken we elk jaar het verschil in het leven van veel mensen op hun weg naar herstel. Dat doen we door vrijwilligers te matchen aan mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben, zoals jongeren, gezinnen, mensen met een rouw- en verlieservaring, nieuwkomers of mensen die eenzaam zijn om wat voor reden dan ook.


Over de wandelgroep van Humanitas Verbindt

We leven in een individualistische samenleving. Contact is niet meer vanzelfsprekend, maar iedereen heeft er behoefte aan. Deze wandelgroep is een initiatief om mensen tussen de 25 en 45 op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. Daarnaast verkennen we de stad en natuur rondom Deventer. Bonus: je blijft fit!


Wie zoeken wij?

Een wandelaar met mensenkennis. Iemand die er zijn hand niet voor omdraait een kilometertje of 8 te wandelen, de route navigeert én de fijngevoeligheid bezit om mensen echt te zien en te horen. Iedere wandeling is anders qua route en koffieplek (dat zoekt de coördinator van Humanitas Verbindt van tevoren uit, tenzij je dat leuk vindt zelf te doen). De samenstelling van de groep is ook iedere keer anders. Het gaat om een groep van maximaal 8 personen. Dit zijn mensen die de intentie hebben om vaker dan 1x mee te lopen. Dus: neem jij graag de leiding en ben jij bereid écht te luisteren naar anderen? Neem dan contact op!


Wanneer en hoe lang?

Voorlopig vinden de wandelingen 2x per maand plaats; de ene keer op vrijdag, de andere keer op zaterdag. We lopen van 10.30 tot ongeveer 13.00 uur, met tussendoor of achteraf een gezamenlijke kop koffie/thee ergens (betaald door Humanitas). Daarnaast is er wat overleg en afstemming met de coördinator, maar dit zal niet langer zijn dan een half uur per wandeling. Totaal: 3u per 2 weken.


Meer info?

Neem contact op met Nadja Kieft van Humanitas: 06 17 43 52 86 of [email protected]


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Humanitas Deventer en Voorst

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden en door steun van onze vrijwilliger op eigen kracht verandering brengen in hun situatie. De activiteiten van Humanitas zijn verdeeld over een aantal thema's, o.m. : • Eenzaamheid • Opvoeden • Opgroeien • Verlies.
Activiteiten in Deventer: Home-Start, Steungezinnen, Jongerenmaatjes Match, Match & Connect, Steun bij verlies en rouw en Humanitas Verbindt! met de activiteiten: Vriendenkring, Maatje25+ en het Levensboek.
Zie voor meer info onze website: www.humanitas.nl/deventer