Voorzitter Groei & Bloei Deventer e.o.

Voorzitter Groei & Bloei Deventer e.o.

Taak · 2–4 uur
Geniestraat 2, 7433 MH Schalkhaar, Nederland
Bestuur
Natuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Groei & Bloei Deventer e.o.
#67110
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Groei--Bloei-Deventer-eo/activiteiten/Voorzitter-Groei--Bloei-Deventer-eo/67110 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De voorzitter leidt het zestallige bestuur dat gezamenlijk uitvoering geeft aan de jaarprogramma's.

Uitgebreide omschrijving

Groei & Bloei afd Deventer e.o. is met ca 400 leden een middelgrote afdeling binnen het landelijke Groei & Bloei. De afdeling heeft een onafhankelijk bestuur, heeft eigen statuten en opereert met een eigen programma en website www.deventer.groei.nl. Het bestuur wordt bij de uitvoering van haar programma's door een aantal vrijwilligers ondersteund.

Naast het leiden van het bestuur onderhoudt de voorzitter relatie met de landelijke organisatie die in Zoetermeer zetelt en met de buurafdelingen als Apeldoorn, Zutphen en Salland. Met deze laatste worden bijvoorbeeld gezamenlijke excursie georganiseerd.

Verder is de voorzitter eindverantwoordelijk voor de inhoud van de kwartaaluitgave van de afdeling, de maandelijkse Nieuwsflitsen en de website.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Groei & Bloei Deventer e.o.

Een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers met passie voor groen en oog voor duurzaamheid en de effecten van klimaatverandering. Activiteiten zijn onder andere inspirerende lezingen en cursussen, tuinbezoeken en excursies en plantenruilbeurzen.