Eenzame man op zoek naar aanspraak, gezelligheid of evt samen tuinieren!

Eenzame man op zoek naar aanspraak, gezelligheid of evt samen tuinieren!

Structureel werk · Flexibele uren
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#82628
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Eenzame-man-op-zoek-naar-aanspraak-gezelligheid-of-evt-samen-tuinieren/82628 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Eenzame man zoekt iemand die hem eens per 2 weken wat aanspraak en gezelligheid kan bieden. Een praatje of even samen in de tuin aan het werk.

Uitgebreide omschrijving

Man uit 1939 woont zelfstandig in Diepenveen en zit veel aan huis gekluisterd. Ondanks dat hij mensen niet heel makkelijk mensen toelaat is meneer op zoek naar iemand die hem eens per 2 weken kan bezoeken. Wat aanspraak, een praatje maken over de interesses of samen iets in de tuin aanpakken. Meneer heeft geen voorkeur voor een man- of vrouwelijke vrijwilliger, maar zou het fijn vinden wanneer iemand wat levenservaring heeft en interesses deelt. Hobby's van meneer zijn: muziek luisteren, technische achtergrond wat betreft werk en vele vakanties beleefd in Oostenrijk.

Heb jij tijd om deze man te bezoeken neem dan contact met ons op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.