Gezelligheid bij de Buurtfabriek

Gezelligheid bij de Buurtfabriek

Structureel werk · 4–8 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Buurtfabriek Voorstad
#45200
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Buurtfabriek-Voorstad/activiteiten/Gezelligheid-bij-de-Buurtfabriek/45200 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij de Buurtfabriek, dé ontmoetingsplek in de buurt, zoeken we gastvrije mensen!

Uitgebreide omschrijving

Samen met ons gezellige team verwelkom je buurtbewoners met een hartverwarmend kopje koffie of thee. Je legt makkelijk contact, luistert naar verhalen en biedt hulp waar nodig.


Maar er is meer! Jij bent ook het bekende gezicht waar buurtbewoners op kunnen rekenen. Je moedigt hen aan om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten in de buurt. Enthousiast? Dan kun je zelfs meedoen aan ons gevarieerde activiteitenaanbod en je eigen creatieve ideeën inbrengen. Alles mag, niets moet.


Onze werktijden zijn flexibel en passen zich aan jouw schema aan.

Op maandag- en woensdag- en vrijdagochtend kun je ons team versterken tussen 9:00 en 12:00 uur. Twee ochtenden per week zijn fantastisch, maar één ochtend is al geweldig!


Wat krijg je ervoor terug? Een gezellige, sociale plek waar je in contact komt met allerlei buurtbewoners. Je maakt deel uit van een enthousiast team, ondersteund door een minstens zo enthousiast bestuur.


Wil jij schitteren bij de Buurtfabriek en een bekend gezicht worden in de buurt? Dan maken wij graag kennis met jou!


Frans vertelt je graag meer over de Buurtfabriek.



Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buurtfabriek Voorstad

de Buurtfabriek is de gezelligste buurthuiskamer van Deventer
We hebben korte lijntjes naar diverse instanties voor als je vragen hebt. Er wordt ook 3x in de week gekookt voor mensen in Deventer voor een klein budget