Post | augustus 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

ZomerLAB 2024: Het zomerproject voor jongeren zonder invulling van hun zomer

ZomerLAB

Van 22 juli tot 8 augustus organiseerden Coaches Luna en Marissa ZomerLAB. Een groep jongeren van verschillende leeftijden heeft zich twee dagen per week maatschappelijk ingezet, en elke donderdag sloten we af met een gezellige activiteit.


Eerste Week

We begonnen de eerste week bij het Meester Geertshuis. Samen met de deelnemers hebben we jeu de boules gespeeld en de Lebuinuskerk beklommen. Daarnaast kregen we een rondleiding bij Circulus Berkel en hebben we daar geholpen. De week werd afgesloten met een bioscoopbezoek en een lekkere bak popcorn.


Tweede Week

In de tweede week hebben we ons twee dagen ingezet bij het Volkshuis. De ene dag hebben we het terras opgeknapt, en de andere dag hebben we theebundels gemaakt, gedroogde thee geplukt en heerlijk geluncht. We sloten de week af met een picknick aan de IJssel, waar we verschillende spelletjes speelden.


Laatste Week

Tijdens de laatste week hebben we geholpen bij Deventer Doet. Tussen de verbouwingen door hebben we het nieuwe Impacter-kantoor schoongemaakt en een upgrade gegeven. De week werd afgesloten met een skateles bij Burnside.

Het was een geslaagde zomer met maatschappelijke inzet, verbinding, nieuwe ontmoetingen en gezelligheid.


Iets voor jou?

Heb jij zin om ook leuke activiteiten te ondernemen, bedenken en uitvoeren? Meld je dan aan bij Impacter via www.impacterdeventer.nl en laten we samen kijken wat bij jou past.

Deel blogpost