Post | augustus 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Woensdagavond 9 oktober Kenniscafé

Door Irene Jansens
Kenniscafé Deventer Doet en Sportbedrijf Deventer

Stel al je vragen die je als bestuurder of coördinator hebt tijdens het eerste in Deventer georganiseerde Kenniscafé. Het dynamische programma zal bestaan uit een korte kennissessie, speeddates op afspraak en vrije inloop bij diverse experts en bestuurderscoaches van Deventer Doet en verenigingsondersteuners van Sportbedrijf Deventer. Er is ruimte om te netwerken met andere verenigingen en stichtingen en dat alles in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.


Heb je nu al een vraag, neem dan vooral een kijkje op de vernieuwde site van Deventer Doet of op Clubbase van Sportbedrijf Deventer of neem contact op met de Adviseur Maatschappelijke Organisaties Irene Jansens via [email protected]


Mis het niet en schrijf Woensdagavond 9 oktober 19.00u-21.00u in je agenda. Je kunt gedurende de avond vrij inlopen. Aanmelden is niet verplicht, maar voor de organisatie wel heel wenselijk. Kijk hier welke experts er komen en schrijf je in voor een speeddate. Het Kenniscafé vindt plaats in het gezellige Clubhuis van Koninklijke UD - David Wijnveldtweg 4 te Deventer.


Het Kenniscafé is een samenwerking tussen Deventer Doet en Sportbedrijf Deventer

Deel blogpost