Post | september 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Gouwe Ouwe op 27 september Bibliotheek Deventer

Op vrijdag 27 september wordt de bibliotheek omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer met 'Gouwe Ouwe'. Tijdens een trip down memory lane is het samen ouderwets genieten van de muziek van toen. 


Herinneringen van toen

Geniet van de grote hits uit de jaren 60 en 70 van The Beatles tot Peter Koelewijn en van Tina Turner tot Elvis live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen… En natuurlijk herinneringen ophalen. Want veel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert.


Waar en wanneer?

Gouwe Ouwe 

Vrijdag 27 september 

Van 14.30 tot 16.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur)

Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18, Deventer

 

Reserveren en vervoer

De toegang is gratis, neem gezellig uw buur, vriend of bekende mee! Kent u iemand die wel een feestje kan gebruiken? Dit is dé middag er gezellig samen op uit te gaan. Reserveer je kaartje(s) hier of bel op maandag of donderdag met de reserveringslijn: 06-38019842. 

Hulp nodig om naar Gouwe Ouwe te gaan? De maatjes van AutoMaatje rijden je graag en gaan ook met je mee als je dat gezellig vindt. Bel voor een maatje met auto: 0570 – 781 781 (ma -do 09:00-12:00 uur)

Deel blogpost