Skip Sidebar
WZC Humanitas

WZC Humanitas

Non-profit

Over ons

Humanitas is een woon- en zorgcentrum waar de bewoners centraal staan. Humanitas biedt een herkenbare woonomgeving. Dit betekent respect voor de eigenheid van iedere individu, die hierdoor zichzelf ...

WelzijnBuurt & omgevingZorg
Deel
Plaatjes en Praatjes met ouderen

Plaatjes en Praatjes met ouderen

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 23 feb 2024
Radboudlaan 1, 7415 VA Deventer, Netherlands
Gastheer/vrouwMuziek
WelzijnBuurt & omgevingOuderen
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Activiteit Delen
WZC Humanitas
#77160
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/WZC-Humanitas/activiteiten/Plaatjes-en-Praatjes-met-ouderen/77160 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

plaatjes en praatjes met ouderen

Uitgebreide omschrijving

Draait u graag plaatjes of houdt u van een babbeltje. Dan zijn we naar u op zoek! Humanitas Radio maakt voor bewoners van Humanitas Deventer radio. Dit doen we tijdens muziekmiddagen maar ook via de radiozender. Ook praten we met bewoners over hun leven en nemen dat op voor later.

U hoeft niet technisch te zijn, als u maar van aanpakken weet!

Als vrijwilliger zet u zich in voor de bewoners van Humanitas Deventer. Naast een leuk team krijgt u er veel waardering van de bewoners voor terug. Ook wordt u als vrijwilliger door Humanitas Deventer gewaardeerd en niet vergeten!


U kunt ook gewoon een paar keer meedraaien, om te kijken of dit u aanspreekt

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > WZC Humanitas > Plaatjes en Praatjes met ouderen

Over WZC Humanitas

Humanitas is een woon- en zorgcentrum waar de bewoners centraal staan. Humanitas biedt een herkenbare woonomgeving. Dit betekent respect voor de eigenheid van iedere individu, die hierdoor zichzelf kan zijn en blijven. Bij Humanitas wordt door de bewoner invulling gegeven aan zijn/haar levenswijze. Dit doen we niet alleen, maar onder andere samen met de vrijwilligers. Op deze manier kunnen we de bewoners allemaal de aandacht en activiteiten bieden die zij nodig hebben.