Skip Sidebar

Over ons

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om ...

Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel
Word jij onze nieuwe VOORZITTER? Maak het verschil!

Word jij onze nieuwe VOORZITTER? Maak het verschil!

Structureel werk · 8–9 uur/week · Start vanaf 1 feb 2024
7414 BA, Deventer, Overijssel, Netherlands
HulpverleningZorg
Buurt & omgeving
1 plaats over.
Activiteit Delen
Voedselbank Deventer
#72353
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Voedselbank-Deventer/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-VOORZITTER-Maak-het-verschil/72353 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je gedreven, resultaatgericht en wil je jouw leiderschapskwaliteiten inzetten voor een maatschappelijk doel?

Uitgebreide omschrijving

Wil je samen met ruim 140 enthousiaste vrijwilligers armoede verzachten en voedselverspilling tegengaan? Dan is dit jouw kans!

 

Over ons

Stichting Voedselbank Deventer e.o. voorziet wekelijks ca. 300 huishoudens van voedselpakketten en beheert de opslag en distributie van voedsel voor 13 aangesloten voedselbanken in de regio. Als voorzitter ben je de verbindende factor binnen ons bestuur en vertegenwoordig je onze stichting zowel lokaal als bovenlokaal.

 

Voorzitter

Als voorzitter vertegenwoordig je de stichting extern, behartig je haar belangen en bouw je relaties op. Je leidt bestuursvergaderingen, zorg je voor een heldere structuur en beleid. Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, ervaren in bestuurlijke rollen en hebt affiniteit met hulpverlening. Deze rol biedt een uitdagende, zinvolle functie met ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij je 8 uur per week beschikbaar bent.

 

Interesse?

Ben jij de gedreven en enthousiaste voorzitter die wij zoeken? Wil jij je steentje bijdragen aan het bestrijden van armoede en voedselverspilling? Kom gerust een kop koffiedrinken bij ons, we gaan graag met je in gesprek.

Neem ook een kijkje op onze website: https://voedselbankdeventer.nl/vacatures/voorzitter-stichting-voedselbank-deventer-e-o/

 

Samen staan we sterk tegen armoede en voedselverspilling!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Voedselbank Deventer > Word jij onze nieuwe VOORZITTER? Maak het verschil!

Over Voedselbank Deventer

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om daar vervolgens voedselpakketten van te maken. Deze pakketten delen we uit aan huishoudens en alleenstaanden die in armoede leven. Daarnaast brengen we de mensen die van de Voedselbank gebruik maken desgewenst in contact met de bestaande sociale loketten.\n\nActiviteiten\n\nVoedselbank Deventer werkt op alle niveaus met vrijwilligers. Het uitvoerende werk bestaat onder meer uit: - Aanvragen van voedselpakketten afhandelen. - Producten vervoeren van en naar Voedselbank Deventer. - Voedselpakketten samenstellen + werkzaamheden in de loods verrichten. - De telefoon beantwoorden, het klantenbestand bijhouden e.d. - Het onderhouden van contacten met leveranciers. - Het verwerven van voedsel om een gevarieerd voedselpakket te kunnen samenstellen. - Het werven van sponsoren, donateurs en andere fondsen om de exploitatie financieel dekkend te krijgen. - Het verzorgen en actueel houden van de social media (website, nieuwsbrieven etc.)