Skip Sidebar

Over ons

De Wereldwinkel streeft naar een wereldwijde rechtvaardige samenleving door het verkopen van produkten via eerlijke handel.

Sociale rechtvaardigheidArmoedebestrijdingNatuur & Milieu
Deel
Word Bestuurslid bij De Wereldwinkel!

Word Bestuurslid bij De Wereldwinkel!

Taak · 0–2 uur
Nieuwstraat 56, 7411 LM Deventer, Netherlands
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheid
1 plaats over.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Deventer
#28393
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Wereldwinkel-Deventer/activiteiten/Bestuurslid-voor-de-Stichting-Wereldwinkel-Deventer/28393 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor eerlijke handel en wil je graag bijdragen aan een wereld waar gelijkheid centraal staat? Kom bij het bestuur van de Wereldwinkel!

Uitgebreide omschrijving

Over ons:

De Wereldwinkel, gevestigd in het bruisende hart van Deventer, is een plek waar Fairtrade producten centraal staan. Onze cadeauwinkel wordt gerund door een fantastisch team van ongeveer 15 vrijwilligers die zich inzetten voor eerlijke handel.

 

Functieomschrijving:

Als bestuurslid bij De Wereldwinkel Deventer kom je eens in de 4 weken samen om belangrijke beslissingen te nemen en de koers van onze winkel te bepalen. Daarnaast kun je af en toe andere vergaderingen bijwonen, afhankelijk van de behoeften en ontwikkelingen binnen onze organisatie.

En vind je het leuk om onze winkel op de kaart te zetten bij bijzondere evenementen zoals bij een jaarmarkt of bij een personeelsfeest van een bedrijf dan zijn die mogelijkheden er. 

 

Werktijden:

Je bent aanwezig bij de bestuursvergaderingen, die plaatsvinden ongeveer eens in de 4 weken.

 

Belangrijk is dat je affiniteit hebt met de doelstellingen van De Wereldwinkel. We zoeken enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor een rechtvaardige wereldhandel.

 

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons bestuur en een verschil te maken in de wereld? Reageer vandaag nog en word onderdeel van onze missie om eerlijke handel te bevorderen en de wereld een betere plek te maken voor iedereen!  


Neem contact op met Charles Plant voor meer informatie:

[email protected] / 06 46815795

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Nieuwstraat 56
1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Wereldwinkel Deventer > Word Bestuurslid bij De Wereldwinkel!

Over Wereldwinkel Deventer

De Wereldwinkel streeft naar een wereldwijde rechtvaardige samenleving door het verkopen van produkten via eerlijke handel.