Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een theatergezelschap dat beeldende voorstellingen maakt zonder tekst. Onze hoofdbezigheid is het ontwikkelen en spelen van theater- en kunstprojecten die in eigen atelier worden gemaakt ...

Kunst & cultuur
Deel
Regieassistent(e)

Regieassistent(e)

Project (Tijdelijk) · 20 uur/week · Start vanaf 8 feb 2021
Hanzeweg 45m, 7418 AV Deventer, Nederland
Nederlands
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
TAMTAM Objektentheater
#36731
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/TAMTAM-Objektentheater/activiteiten/Regieassistente/36731 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Assistent gevraagd bij repetities van onze nieuwe voorstelling om aantekeningen te maken, scenario en regieaanwijzingen bij te houden.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens het werken aan de nieuwe productie zijn we bezig met het telkens bijschaven van het scenario, het bijhouden van veranderingen in licht en geluid, het opnemen van de repetities op video en het bespreken daarvan. We zoeken iemand met ervaring in het theater die een leerzame stage kan gebruiken en die met ons kleine team wil samenwerken om er iets geweldigs van te maken.

We werken tegelijk aan alle elementen van de voorstelling, zowel aan het verhaal als aan decor licht en geluid en promotie.

Daardoor krijg een vrijwiliger een goed beeld van het totaal van de productie.

We zullen moeten kijken hoe we binnen de coronaregels kunnen werken. In overleg maken we daarover afspraken.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over TAMTAM Objektentheater

Wij zijn een theatergezelschap dat beeldende voorstellingen maakt zonder tekst. Onze hoofdbezigheid is het ontwikkelen en spelen van theater- en kunstprojecten die in eigen atelier worden gemaakt.
Ons basis materiaal is gevonden voorwerpen die we als acteurs en decorstukken inzetten. Kijk op: www.youtube.com/TAMTAMtheater