Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van ...

Deel
Marketing communicatie medewerker

Marketing communicatie medewerker

Structureel werk · 1 uur/week
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Gilde Deventer
#28342
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Gilde-Deventer/activiteiten/Marketing-communicatie-medewerker/28342 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een vrijwilliger met een verleden in de marketing communicatie.? Zij/hij helpt ons om het pro?el van de organisatie te verhelderen om zo meer belangstellenden te kunnen bereiken. Nu schijnt het licht van een aantal activiteiten onder de korenmaat.? Zij/hij stelt een marketing-communicatie plan op. Dit plan laat zien hoe het Gilde zich duidelijker kan pro?leren.? Het laat ook zien hoe de diverse deelgroepen van het Gilde waar nodig zichtbaarder kunnen worden en hoe hun ‘producten’ beter te vermarkten zijn. Een ?nancieel paragraaf met bijbehorende begroting behoort mede tot de opdracht. Het Gilde Deventer is een actieve vrijwilligersorganisatie? De hoofddoelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord? Het doet dit op uiteenlopende terreinen als • Het gidsen van stadswandelingen • Het bereiden van ?etstochten • Uitbouw en onderhoud van een foto archief ‘Deventer in Beeld’ • Hulp, uitleg en training in het gebruik van moderne media • Coach4you, hulp aan leerlingen bij de overstap van Basisschool naar Voortgezet Onderwijs • Power, ‘Veerkracht op leeftijd’ een programma voor de ‘empowerment’ van senioren Het Gilde organiseert dit alles met inzet van zijn vrijwilligers als een non-pro?t organisatie gratis of in enkele gevallen tegen kostprijs. Het bestaat in Deventer sinds 1986 als een van de inmiddels 60 lokale Gildes in Nederland. De opdracht? Het Gilde Deventer is een actieve vrijwilligersorganisatie? De hoofddoelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord? Het doet dit op uiteenlopende terreinen als • Het gidsen van stadswandelingen • Het bereiden van ?etstochten • Uitbouw en onderhoud van een foto archief ‘Deventer in Beeld’ • Hulp, uitleg en training in het gebruik van moderne media • Coach4you, hulp aan leerlingen bij de overstap van Basisschool naar Voortgezet Onderwijs • Power, ‘Veerkracht op leeftijd’ een programma voor de ‘empowerment’ van senioren Het Gilde organiseert dit alles met inzet van zijn vrijwilligers als een non-pro?t organisatie gratis of in enkele gevallen tegen kostprijs. Het bestaat in Deventer sinds 1986 als een van de inmiddels 60 lokale Gildes in Nederland.

Werktijden

In overleg. Aanwezigheid bij bestuursvergaderingen en/ of werkoverleg met coördinatoren maakt hier onderdeel vanuit. (min 4 en max 7 keer per jaar)

BijzondereVoorwaarden

I.v.m. bestaande activiteiten af en toe in overleg op bepaalde dagdelen beschikbaar zijn i.v.m. overleg. In staat zijn om ook zelfstandig te opereren als dat vereist wordt.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Gilde Deventer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting Gilde Deventer > Marketing communicatie medewerker

Over Stichting Gilde Deventer

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord en aan hen die daarin geïnteresseerd zijn. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van stadswandelingen, beeld presentaties( virtuele wandelingen voor zorginstellingen), fietstochten, computercursussen. Leerlingbegeleiding ( Coach4you)