Skip Sidebar

Over ons

Voor scholen en oppaskandidaten verzorgt D-Support trainingen en zelfstudies (online), zodat ouders hun kind met diabetes veilig kunnen toevertrouwen aan iemand anders. Goed voor de kinderen en voor ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Organisatie voor Diabetesoppas: Laat weten als jij kunt helpen!

Organisatie voor Diabetesoppas: Laat weten als jij kunt helpen!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Nederland
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting D-Support
#28751
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-D-Support1/activiteiten/Organisatie-voor-Diabetesoppas-Laat-weten-als-jij-kunt-helpen/28751 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

D-Support wil het verschil maken voor gezinnen met een kind met diabetes type 1. De vrijwilligersorganisatie groeit en moet momenteel een inhaalslag maken met de administratie. Leuk en nauwgezet werk, waarmee in de toekomst veel gezinnen geholpen zullen worden.


*Als administratief medewerker krijg je de beschikking over een laptop, een monitor (dus 2 schermen) en zo nodig een mobiele telefoon waarmee je persoonlijke gegevens van onze relaties kunt checken.

Een kleiner onderdeel van de vacature is het aanvragen van VOG's voor de aangemelde oppaskandidaten. Ook het aanmaken van accounts voor de zelfstudie voor leerkrachten en oppaskandidaten. *De geschatte tijdsverdeling is 3 uur administratieve inhaalslag, 1 uur VOG en zelfstudies aanmaken, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

*De werktijden zijn in overleg omdat de coördinator onregelmatig werkt.

*Je wordt ingewerkt op het kantoor aan de Balderikstraat (vleugel van Woon- en zorgcentrum Humanitas) door coördinator Guusje Neijens. Er is de mogelijkheid om thuis te gaan werken, met regelmatige onderlinge afstemming en evaluatie.

*Wil jij bijdragen aan dit traject, zodat dit najaar alles weer op orde is? Neem dan snel contact met ons op zodat we kunnen kennismaken. Vertel in de vragenlijst wat meer over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

*Spreekt dit je wel aan, maar heb je op dít moment geen tijd? Laat het ons weten, want er zijn regelmatig vacatures voor een bepaalde looptijd.





Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting D-Support > Organisatie voor Diabetesoppas: Laat weten als jij kunt helpen!

Over Stichting D-Support

Voor scholen en oppaskandidaten verzorgt D-Support trainingen en zelfstudies (online), zodat ouders hun kind met diabetes veilig kunnen toevertrouwen aan iemand anders. Goed voor de kinderen en voor hun ouders :-)